PORODIČNO NASILJE U NOVOM SADU: Žena sekirom napala nevenčanog supruga, nanela mu teške povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNO NASILJE U NOVOM SADU: Žena sekirom napala nevenčanog supruga, nanela mu teške povrede

Incidentu prethodila oštra svađa između nevenčanih supružnika

Novosađanka L. N.  uhapšena je rano jutros nakon što je u porodičnoj kući u Jesenjinovoj ulici sekirom napala nevenčanog supruga D. D. i nanela mu teške telesne povrede.

Pročitajte i: 

Kako je za izjavio portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, D. D. je primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- D. D. su konstatovane teške telesne povrede glave i lobanje i nakon ukazane prve pomoći i kompletne dijagnostike prebačen je u Kliniku za neurohirurgiju. Njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom lekara zato što je reč o jako ozbiljnim povredama – objasnio nam je Knežević.

Istraga je i dalje u toku, a Lidiji N. je izrečena mera policijskog zadržavanja i ona će u zakonskom roku biti privedena na saslušanje kod nadležnog istražnog sudije.

Kako nezvanično saznajemo, ovom incidentu prethodila je oštra svađa između nevenčanih supružnika.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi Sad: Muža isekla sekirom!?

Izvor: Mondo, 14.Apr.2018

Novosađanku (43) rano jutros uhapsila je policija nakon što je u porodičnoj kući sekirom napala svog nevenčanog muža (55), nanevši mu teške telesne povrede opasne po život...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu potvrdili su medijima da je oko dva časa posle...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.