PORODIČNA TRAGEDIJA U SEVERNOJ MITROVICI! Muškarac ubio oca i brata blizanca

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 10:20

PORODIČNA TRAGEDIJA U SEVERNOJ MITROVICI! Muškarac ubio oca i brata blizanca

Dvostruko ubistvo u Severnoj Mitrovici

Dve osobe ubijene su jutros u Severnoj Mitrovici, a osumnjičeni je uhapšen, potvrdio je za Kosovo onlajn Portparol tzv. Kosovske policije za region Sever Branislav Radović.

Kako je rekao radi se o porodičnom sukobu u kome su učestvovala dva brata i otac.

- Oko 6 sati dobili smo informaciju o incidentu. Radi se o dvostrukom ubistvu, ubijeni su U.B. (39) i M.B. otac osumnjičenog. Radi se o porodičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukobu, čiji motiv će utvrditi policija. Obavešten je dežurni tužilac, lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno - rekao je Radović.

Dežurni hirurg u bolnici u mitrovici Gojko Igrutinović rekao je da je stariji muškarac doveden u bolnicu u stanju šoka i da je umro u operacionoj sali.

- Primetni su bili ubodi oštrim predelom, on je doveden sa povredama jetre, želuca i pankreasa - rekao je Igrutinović.

Mediji na albanskom jeziku prenose da je ubijen poznati advokat iz Severne Mitrovice srpske nacionalnosti, a da su u sukobu učestvovali njegovi sinovi, braća blizanci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.