PORODIČNA TRAGEDIJA Marijino telo lokvi krvi pronašao njen bivši muž - danima se nije javljala na telefon, zatekao JEZIV PRIZOR U KUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 13:46

PORODIČNA TRAGEDIJA Marijino telo lokvi krvi pronašao njen bivši muž - danima se nije javljala na telefon, zatekao JEZIV PRIZOR U KUĆI

Marijino telo bivši muž našao u lokvi krvi.

Telo Marije Antonijete Paniko (42) pronašao je njen bivši muž u lokvi krvi u njenoj kući u Trentu.

Da je živa za četiri dana napunila bi 43 godine.

Na njenom telu nije bilo ubodnih rana, a nakon obdukcije biće poznato da li se radi o ubistvu ili je preminula od neke bolesti.

Telo je u sredu oko 11 ujutru našao njen bivši suprug, koji se uznemirio jer nekoliko dana nije odgovarala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozive.

Marija se 2018. godine kandidovala na pokrajinskim izborima, a zatim je dve godine kasniej pokušala da uđe u gradsko veće sa listom koja je podržala Andrea Merlera.

Imala je ćerku, a italijanski mediji prenose da je od nedavno bila u vezi sa novim partnerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.