PORODIČNA DRAMA Suprug žene koja je bacila bebu u bunar se odselio sa decom, komšije u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 01:02

PORODIČNA DRAMA Suprug žene koja je bacila bebu u bunar se odselio sa decom, komšije u šoku

Komšinica je ispričala da nije ni znala da je trudna.

Odselio se suprug žene koja je bacila bebu u bunar u Hrvatskoj.

Na napuštenom imanju u bunaru u Prvan selu kod Perušića u Hrvatskoj 4. avgusta pronađeno je mrtvo novorođenče.

 Majka (20) bebe sumnjiči se za teško ubistvo koja je sa suprugom i dvoje dece živela kao podstanar u centru Perušića.

- Supružnici su se s decom tu doselili pre nekoliko meseci. Ne znam ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njima, žena je mlada, kada je prvi puta ostala trudna napustila je drugi razred srednje škole udala se i imaju još jedno dete. Za treću trudnoću nisam niti znala. Ni sa kim iz zgrade se nisu družili, no sasvim normalno bi se pozdravili ako bi se sreli na stepenicama i to je sve. Niti sam znala niti čula za ikakve njihove probleme, no šokiralo me kada sam čula da je mlada komšinica osumnjičena i uhapšena za ubistvo bebe", kazala je stanarka zgrade.

Mrtvo dete u bunaru je pronašao stočar koji je išao po vodu, a bunar se nalazi pedeset metara od roditeljske kuće osumnjičene.

Meštani za njene roditelje imaju samo reči hvale, govore da su jako dobri ljudi i teško im je išta da komentarišu o nemilom događaju.

- Teško će vam tu ko šta reći, svi se poznajemo. Niko nije upoznat sa situacijom unutar četiri zida, a pitanje je jesu li i roditelji išta znali - komentarisala je jedna meštanka.

Meštani su za pronađeno mrtvo novorođenče saznali pre dve nedelje kada je policija na mestu događaja vršila uviđaj.

Pitali su se ko zna od kuda je i čije je dete, a kada su saznali da je za ubistvo bebe osumnjičena njihova komšinica potpuno su se šokirali.

- Bože sačuvaj! Nema se reči za to. Šta se dogodilo, to ona zna - kazala je jedna meštanka.

Suprug osumnjičene žene i njena deca su se nakon šokantnog otkrića iselili iz stana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.