PORODICI UBIJENOG MLADIĆA PRETE: Brat i sestra NEĆE ići na sahranu, rođaka ubijenog sve otkrila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:54

PORODICI UBIJENOG MLADIĆA PRETE: Brat i sestra NEĆE ići na sahranu, rođaka ubijenog sve otkrila

Saučesnica u ubistvu mu je davala lažnu nadu da će se venčati.

Ubistvo mladića (28) koje je šokiralo čitav region, najverovatnije je bilo dogovoreno od strane devojke (27) sa kojom se mladić viđao, njenog bivšeg supruga (26) i još jednog mladića, saznaje Telegraf od izvora bliskog porodici.

Naime, oni su se sastali u jednom restoranu neposredno pred ubistvo.

Kako kaže rođaka nastradalog, iz medija je saznala za ispovest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oca mladića osumnjičenog za ubistvo, ali dodaje da se on njihovoj porodici nije javio. Ipak, tvrdi da je osumnjičeni za ubistvo zvao njenog brata dva puta.

- Čula sam šta je njegov otac izjavio. Nama se nije javljao, ali priča se da je on prijavio sina policiji i da jedini zna gde se nalazi. Nas je zvao dva puta, pravdao se da nije ubio rođaka i rekao je da ga je ubila devojka u dogovoru sa još nekim ljudima. Inače, sestra ubijenog je u vezi sa bratom od uhapšenog, sad prete i toj sestri i ostaloj braći. Otac im je zabranio da dođu na sahranu. Njegovi majka i otac su u užasnom stanju, stalno nam je Hitna pomoć u kući  - rekla je rođaka ubijenog.

Podsetimo, nestanak je prijavljen 8. februara, a pronađen je mrtav u subotu.

Njegovo telo nađeno je u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo. Njega je, kako se sumnja, ubio bivši suprug žene sa kojom je bio u kontaktu.

Nastradali je bio pretučen i navodno izboden, a jedan od uhapšenih za ovaj zločin (40) navodno je pomagao ubici da skine krvavu odeću i pobegne u inostranstvo.

Kako se saznaje od izvora bliskog porodici ubijenog momka, rođak osumnjičenog za ubistvo mu je i pomagao nakon zločina da krvavu odeću spali i pobegne u Austriju.

- Saučesnik je rođak ubicom. On mu je pomogao da spali krvavu odeću nakon ubistva i pobegne u Austriju. Prvo su ga onesvestili, a onda pretukli. Pretučen je kolcem. Sumnja se čak da osumnjičenom ovo nije prvo ubistvo. Inače, drugi osumnjičeni (19), je razlog zašto je mladić uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im - Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao - Tada se predao i uhapšen je - kaže za Telegraf izvor blizak ubijenom.

- Ta žena je nesrećnom momku davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. On je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi rođaka ubijenog za Tlegraf.

Stbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.