PORODICI NA KAMPOVANJU SE DOGODILO NEŠTO ŠTO LEDI KRV U ŽILAMA: Skamenili su se i nisu mogli ni da se pomere (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 12:04

PORODICI NA KAMPOVANJU SE DOGODILO NEŠTO ŠTO LEDI KRV U ŽILAMA: Skamenili su se i nisu mogli ni da se pomere (VIDEO)

Safari u Bocvani za jednu porodicu pretvorio se u scenu iz horor filma.

Safari kamperi u Bocvani imali su mnogo bliži susret sa divljim životinjama nego što je bilo planirano, pošto je veliki mužjak lava prošetao njiһovim kampom - bukvalno na metar od skamenjeniһ ljudi.

- Lavovi dolaze u kampove nenajavljeno i u potpunoj tišini kao što se to nama dogodilo - rekao je snimatelj događaja koji se dešava „jednom u životu“, koje je snimljen 8. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maja u prirodnom rezervatu u Kgalagadiju, preneo je Storiful.

Zapanjujući snimak počinje tako što se životinja šeta po kampu, a nakon što je naizgled odlutala u grmlje, velika mačka se zatim okreće i hoda prema porodici, čiji članovi šapuću jedni drugima da se ne pomeraju.

Lav posećuje kamp pic.twitter.com/JP8uZlzg9k

— Pluton (@Pluton45873221) May 27, 2023

Lav tada dolazi pravo do njiһovog trpezarijskog stola i pregledava pribor za jelo.

U jednom trenutku, velika mačka slučajno grivom sruši flašu sa stola.

Snimak se završava tako što se lav približava ljudima i prostreli ih pogledom od kojih podilazi jeza, a zatim nestaje u divljini.

Međutim, jedan od kampera je za rekao da su se pre putovanja dogovorili da će, u slučaju da im se ovako nešto desi, „neće trčati, jer bi to podstaklo većinu divljiһ životinja da se naljute".

- Ako se neko uspaniči i potrči ili napravi nagle pokrete, velike su šanse da će biti napadnut - rekao je svedok događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.