PORODICA U SUZAMA NAKON TRAGIČNOG OTKRIĆA! Našli mrtvog sina u zamrzivaču, jer je pokušao da ispuni izazov sa društvenih mreža?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:07

PORODICA U SUZAMA NAKON TRAGIČNOG OTKRIĆA! Našli mrtvog sina u zamrzivaču, jer je pokušao da ispuni izazov sa društvenih mreža?

Tokom noći majka i dečakova baka su se probudile i primetile da je zamrzivač, koji su davno prestali da koriste, uključen u struju.
Togo Ismael (13) iz Argentine, smrzao se na smrt nakon što je ušao u zamrzivač-sandučar. Sumnja se da je mališan iz Kordobe tragično stradao pokušavajući da odradi izazov sa društvenih mreža. Policija je uzela mobilni telefon preminulog dečaka i proverava šta se krije iza ove tragedije.
Druga teorija je da je dečak ušao u zamrzivač da bi se rashladio, pošto su temperature u Kordobi ovih dana premašile 40 stepeni Celzijusa.
- Ne znam šta se dogodilo, nikako ne mogu da shvatim. Verujem da je samo hteo da se rashladi - rekla je majka dečaka....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.