PORODICA SAHRANILA ĆERKU, A POSLE TRI DANA STIGAO ČUDAN POZIV NA NJEN MOBILNI: Odmah je iskopajte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:46

PORODICA SAHRANILA ĆERKU, A POSLE TRI DANA STIGAO ČUDAN POZIV NA NJEN MOBILNI: "Odmah je iskopajte!"

Mislili su da su je živu sahranili.

Roditelji 24-godišnje Nikaragvanke Maríje Lopez izvadili su 15. februara njene posmrtne ostatke iz groba u koji su ih tri dana ranije položili jer su pomislili da je još uvek živa, piše Dejli mejl.

Prema pisanju lokalnih medija, Lopez je preminula 11. februara u bolnici Nova zora u gradu Vaspamu na severu Nikaragve.

Lopezini roditelji su svoj kći ekshumirali jer ju je neko nazvao na njen mobilni telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tvrdio da je još uvek živa.

Nakon što su njene posmrtne ostatke izvadili iz sanduka, odneli su je u porodični dom te oprali. Zatim su je položili na krevet te organizovali bdenje na koje su došli ostali članovi njene porodice kao i njihovi prijatelji.

Neki su članovi Lopezine porodice zatim utvrdili da je 24-godišnjakinja trudna, međutim lekar koga su pozvali da to proveri rekao je da je zaista mrtva kao i da nije trudna.

Direktor Kancelarije za upravljanje rizikom Grada Vaspama Keni Majorga rekao je da članovi Lopezine porodice tom lekaru nisu poverovali  pa su pozvali "tradicionalnijeg" lekara da utvrdi da li je živa ili mrtva.

Majorga je dodao da mu je porodica rekla da je Lopez na svome čelu imala kapljice znoja, a oko svojih očiju suze.

Bdenje nad Lopezinim telom trajalo je pet dana.

Nakon što su se njeni roditelji i članovi bliže rodbine uverili da ipak nije živa, a njeno telo počelo raspadati, u ponedjeljak su je odneli u lokalni centar za molitvu i post i nakon toga ponovno sahranili.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/L.G./Dejli mejl/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.