PORODICA-OBAVESTILA-PORODICU-DNK-analiza-potvrdila-da-je-Ivana-Podrascic-ubijena

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA-OBAVESTILA-PORODICU-DNK-analiza-potvrdila-da-je-Ivana-Podrascic-ubijena

BEOGRAD - DNK analiza potvrdila je da je telo pronađeno u napuštenoj kući u Ulici 11. krajiške divizije nestala Ivana Podraščić. Po završetku analiza na Institutu za sudsku medicinu, policija je rezultate predočila porodici Podraščić.

Zbog brutalnog silovanja i ubistva četrnaestogodišnje devojčice, uhapšen je Darko Kostić (39) iz Beograda koji je priznao zločin. Telo devojčice pronađeno je u ponedeljak 6. oktobra na Petlovom brdu.

Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Podraščić nije želela da poveruje da je pronađena devojčica njihova ćerka i sestra. Od trenutka kada je policija saopštila da je Ivana silovana pa ubijena, Podraščići nisu verovali da je to njihova ćerka.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNK analiza potvrdila: Ivana je žrtva

Izvor: NaDlanu.com, 06.Okt.2014

Forenzička analiza otklonila sumnje da je Darko kostić ubio devojčicu iz Batajnice.Završeni svi neophodni testovi. Porodica učenice još ne želi da pogleda istini u oči..Rezultati DNK analize pokazali su da je telo, pronađeno prošle nedelje u napuštenoj kući na Petlovom brdu, devojčice Ivane...

Nastavak na NaDlanu.com...

IVANINI RODITELJI Nadali smo se, ali to je ona

Izvor: Blic, 07.Okt.2014, 08:52

DNK analiza potvrdila je da ubijena devojčica, čije je telo pronađeno pre pet dana na Petlovom brdu, jeste Ivana Podraščić (14) iz Batajnice. Porodica stradale devojčice ne nada se više. Prihvatili su da je to njihova Ivana...S rezultatima DNK analize juče se pomirila i njena porodica, koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.