PORODICA JELENI MARJANOVIĆ DIŽE SPOMEN-PLOČU: Počeli radovi na mestu gde je pronađeno TELO PEVAČICE! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA JELENI MARJANOVIĆ DIŽE SPOMEN-PLOČU: Počeli radovi na mestu gde je pronađeno TELO PEVAČICE! (FOTO) (VIDEO)

Na mestu gde je pronađeno telo monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, porodica će podići spomen-ploču, čija je izgradnja već počela. 

Pored cveća i sveća koje je, takođe, uoči mesec dana od ovog najmisterioznijeg ubistva koje je potreslo Srbiju, postavila Jelenina porodica, već je, naime, izbetoniran deo na kojem će da se podigne spomen-ploča u znak sećanja na ubijenu pevačicu.

Jelena Marjanović nestala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 2. aprila dok je trčala na nasipu u Borči. Sutradan je u kanalu punom žabokrečine na istom tom nasipu, pronađeno njeno telo, zverski unakaženo.

Foto: Telegraf

Obdukcija je potvrdila da je Jelena ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Ubica ovog zločina još nije pronašen.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Porodica Marjanović podiže spomenik Jeleni Krsmanović na mestu gde je ubijena

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2016

Pevačici Jeleni Krsmanović, koja je svirepo ubijena 2. aprila 2016. godine u mestu Crvenka kod Borče, suprug Zoran i ostali članovi porodice Marjanović započeli su betoniranje dela gde gde je njeno telo pronađeno...Spomen-ploča kao znak obeležja na mestu tragičnog događaja ubijene pevačice...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.