PORODICA IZ ČAČKA U KUĆI OTKRILA UŽAS! Imamo troje dece, ne smem ni da pomislim... takav horor smo do sada mogli da vidimo samo na filmu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:05

PORODICA IZ ČAČKA U KUĆI OTKRILA UŽAS! "Imamo troje dece, ne smem ni da pomislim... takav horor smo do sada mogli da vidimo samo na filmu!"

Jedna porodica iz Čačka u blizini kuće zatekla je leglo zmija.

Vreli dani i obilne padavine izmamile su nikad veći broj zmija širom Srbije koje se svuda zavlače - u šupe, podrume, automobile, motore... Ovi gmizavci su napravili problem i jednoj porodici u Čačku.

Pomoć im je pružio Dejan Bisenić koji na sebi svojstven način hvata ove gmizavce.

- Živimo u okolini Čačka i primetili smo zmiju u saksiji sa cvećem na terasi. Odmah smo pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dekija koji je brzo došao i rešio problem sa gmizavcem na terasi, ali nakon toga je otkrio pravi horor na samo 20 metara od kuće u kojoj živimo - ispričao je akter priče koji je želeo da ostane anoniman.

Leglo zmija nalazilo se neposredno uz pomoćni objekat u kom se vrši proizvodna delatnost i radi nekoliko radnika.

- Takav horor smo da sada mogli da vidimo samo na filmu. Kad su krenule jedna po jedna da izlaze tu nije bilo kraja. Mi smo ostali preplašeni i u šoku. Sva sreća što je Dejan došao i spasio nas. Imamo troje dece i ne smem ni da pomišljam šta je sve moglo da se desi. Sebi postavljamo pitanje šta bi radili da nije bilo Dejana. Bićemo mu doživotno zahvalni - dodaje Čačanin.

Dejan dodaje da se ove letnje sezone njegov telefon usijao od poziva. Apeluje i na sve planinare i rekreativce koji se upute u šetnju stazama Kablara da zmija gore ima poprilično, stoga da nikako ne kreću u papučama i bermudama. Gmizavci osete ljude pre nego što oni njih uoče i mahom se prve sklanjaju, ali ako dođe do iznenadnog susreta važno je ispoštovati bar ovu preventivu i ne ići u planinu bos i golih članaka.

- U gradskom području najčešće se pojavljuju šarka i smuk, ima i poskoka ali oni stižu do grada isključivo tako što ih neko slučajno doveze u kolima, pošto se poskok zavuče dok je automobil parkiran u prirodi, na planini ili selu - zaključuje Dejan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.