PORED TELA SUPRUŽNIKA IZ BOLEČA NAĐENI PIŠTOLJ I NOŽ? Detalji tragedije, komšije otkrile: Oni su divna, čestita porodica

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 08:29

PORED TELA SUPRUŽNIKA IZ BOLEČA NAĐENI PIŠTOLJ I NOŽ? Detalji tragedije, komšije otkrile: Oni su divna, čestita porodica

Sumnja se na ubistvo i samoubistvo, a šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga.

Meštani Boleča su u šoku nakon što su čuli da su pronađena tela njihovih komšija (65) i njegove supruge (59).

Poziv policiji je stigao sinoć oko 22.30 od komšije, koji je javio da misli da je čuo pucanj. U ovom trenutku se sumnja na ubistvo i samoubistvo, ali šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga.

Tela dvoje supružnika pronađena su ispred njihove kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prema nezvaničnim informacijama, tela je pronašao muškarčev otac, koji živi sa njima u domaćinstvu.

Na lice mesta odmah je stigla policija, koja je zatvorila prilaz kući, a ubrzo su stigli i članovi porodice ubijenih.

Kako su rekli stanovnici ove ulice, u pitanju je divna, čestita porodica, o kojima samo imaju reči hvale. Kažu da ne znaju šta je moglo da se dogodi. Ispričali su da su došli iz Like i da su se uvek javljali i bili prijatni. Kažu da imaju samo jedno dete, koje ne živi sa njima.

I za njegovog oca, koji je pronašao tela, kažu da je predobar čovek.

- Divno biće. Ovo je tragedija. Ne znamo šta se dogodilo - rekli su stanovnici Boleča.

Kako se nezvanično saznaje, kraj tela supružnika pronađeni su pištolj i nož, koji su uzeti i biće poslati na veštačenje.

Tela će biti poslata na obdukciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tela bračnog para pronađena ispred kuće u Boleču, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Tela supružnika pronađena su protekle noći u Boleču, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.