POPUŠTANJE MERA ZADAJE GLAVOBOLJU LEKARIMA: Prošlu noć obeležile tuče, pijančenje i saobraćajne nezgode

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 08:29

POPUŠTANJE MERA ZADAJE GLAVOBOLJU LEKARIMA: Prošlu noć obeležile tuče, pijančenje i saobraćajne nezgode

Iz Hitne pomoći upozoravaju na visoke temperature i savetuju građane da izbegavaju najtoplije delove dana i uzimaju što više tečnosti.

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu noćas su imale čak 26 intervencija na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih sugrađana i tuča.

Kako navode iz Hitne pomoći, dogodile su se dve saobraćajne nezgode, bez teže povređenih.

Prva je bila sat posle ponoći kod beogradske Arene, odakle je jedna ženska osoba sa lakšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredama glave prevezena u Urgentni centar radi dfalje dijagnostike.

Druge nezgoda se dogodila u 02.06 časova, kod tunela u ulici Tadeuša Košćuškog, kada se jedan automobile prevrnuo na bok, ali je i ova udes prošla bez teže povređenih.

Broj suspektnih kovid pacijenata je i dalje u padu, ali kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loŠe reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.