POPUCALA STAKLA OD TOPLOTE! Zapaljeno drveće ispred poslovne zgrade u Sarajevu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 23:37

POPUCALA STAKLA OD TOPLOTE! Zapaljeno drveće ispred poslovne zgrade u Sarajevu (VIDEO)

Neko je slučajno ili namerno zapalio drveće koje su zaposleni iz "Rada" skupili na jedno mesto kako bi ga odneli u smeće.

Ispred zgrade Unitica u Sarajevu došlo je do požara koji je vrlo brzo ugašen, međutim zbog toplote je popucalo nekoliko prozora na zgradi.

Iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo su za Klix.ba potvrdili da je na Marijin Dvoru u Sarajevu došlo do požara. Ekipa od šest vatrogasaca u jednom vatrogasnom vozilu je brzo ugasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požar.

Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva dobio je prijave građana o požaru ispred poslovno upravne zgrade Unitic. Kako kažu, građani su kazali da gori nisko rastinje.

Međutim, pretpostavka vatrogasaca, koji su ugasili požar, je da je neko slučajno ili namerno zapalio drveće koje su zaposleni iz "Rada" skupili na jedno mesto kako bi ga odneli u smeće.

Od toplote je popucalo nekoliko stakala na zgradi Unitica zbog čega je u prostorije ušao dim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.