POPIO OTROV: Otkriven identitet čovek čije je beživotno telo nađeno u nacionalnom parku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPIO OTROV: Otkriven identitet čovek čije je beživotno telo nađeno u nacionalnom parku

Pronađen je bez novčanika, telefona ili bilo kakve druge identifikacije

Britanski istražitelji otkrili su identitet muškarca čije je telo pronađeno u nacionalnom parku Pik Distrikt u Velikoj Britaniji sredinom decembra 2015. godine, javlja BBC.

Radi se o Dejvidu Litonu (67) iz Londona, koga su prepoznali sa sigurnosnih snimaka s aerodroma, gde je sletio iz Pakistana dva dana pre smrti.

, a policija veruje kako je sam oduzeo svoj život. Uzrok smrti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trovanje strihninom, otrovom koji se danas koristi većinom za deratizaciju.

Mystery man of Saddleworth Moor is FINALLY identified https://t.co/zrzp2vwqIb

— Michael Lloyd Pinq (@londonsinger) January 27, 2017

Dan pre smrti, seo je na voz iz Londona za Mančester i potom je otišao u pab u Grinfildu i pitao vlasnika za put do vrha planine.

Njegov identitet potvrđen je DNK analizom, upoređenom s DNK njegovog rođaka.

Pronalazak Lajtonovog tela privukao je veliku pažnju britanskih medija, a vest su objavili i brojni strani mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.