PONUDILI SU NAM FANTASTIČAN RUSKI BORŠČ Vučić sa Đurićem pred put u Beograd: Na stolu umesto teških pitanja, ukusna večera

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 21:26

"PONUDILI SU NAM FANTASTIČAN RUSKI BORŠČ" Vučić sa Đurićem pred put u Beograd: Na stolu umesto teških pitanja, ukusna večera

Predsednik se oglasio na svom Instagram profilu.

Predsednik Vučić se nakon napornog dana u Njujorku sastao sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem, ali ovoga puta na stolu nisu bila teška pitanja, već ukusna večera.

On je na svom Instagram profilu poručio da su oberučke prihvatili ukusan ruski boršč pred put za Beograd.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Ovo mesto se zove American bistro i ponudili su nam fantastičan ruski, ili kako to ovde kažu, istočnoevropski boršč, što smo oberučke prihvatili kao okrepu pred povratak u Beograd, napisao je Vuči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.