PONOVO SE ZABIJELELO U SANDŽAKU: Pao snijeg u Sjenici i Tutinu

Izvor: SandzakPress.net, 12.Mar.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SE ZABIJELELO U SANDŽAKU: Pao snijeg u Sjenici i Tutinu

Na Pešterskoj visoravni od danas posle podne pada snijeg a debljina snježnog pokrivača u pojedinim selima iznosi 20 centimetara. U samoj Sjenici snijega ima oko pet centimetara. Slična situacija je i u Tutinu gdje snijega ima u centru opštine ali i na seoskom području. Šef Službe za održavanje puteva u Sjenici Adem Mujović kaže da su sve saobraćajnice prohodne. – Snijeg se najvjerovatnije neće dugo zadržati jer nije mnogo hladno – rekao je Mujović. (Srbija danas)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Pešter: 40 cm snijega, obavezna zimska oprema

Izvor: SandzakPress.net, 12.Mar.2019

Tokom prethodne noći na Pešterskoj visoravni palo je oko 40 centimetara snijega, putevi su prohodni, ali se na pojedinim putnim pravcima saobraćaj odvija otežano. Na području tutinske opštine ima 30 centimetara snijega, ali se saobraćaj odvija bez većih teškoća. Vozači se upozoravaju da na...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.