PONOVO SE KUVA U VENECUELI: Bezbednosne snage opkolile službenu zgradu Huana Gvaida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SE KUVA U VENECUELI: Bezbednosne snage opkolile službenu zgradu Huana Gvaida!

Poslanici koji se nalaze u koaliciji sa strankom Gvaida okupili su se nedaleko od zgrade

Bezbednosne snage opkolile su i zatvorile zgradu u kojoj se nalaze službene prostorije opozicionog lidera i poslanika Huana Gvaida, koji se trenutno nalazi u Londonu, u okviru međunarodne turneje kojom se pokušava da poveća podršku za svrgnuće regularno izabranoig predsednika Nikolasa Madura.

Pripadnici dve elitne policijske jedinice sa maskama na licu blokirali su ulaze u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgradu i zatvorili okolne ulice svojim vozilima, ali za sada nije poznato da li je policija bila u kancelariji Gvaida koja se nalazi na trećem spratu.

, navodeći da nijedan zvaničnik nije u zgradi da bi mogao da prenosi šta se tačno dešava u njoj.

Kako se navodi, policijska akcija usledila je nekoliko sati nakon što su poslanici opozicije pokušali da održe sednicu Narodne skupštine.

Tokom međunarodne turneje, samoproglašeni predsednik Huan Gvaido se u ponedeljak u Kolumbiji sastao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom, a u Londonu sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom i ministrom spoljnih poslova Dominikom Rabom, dok će u danas govoriti na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.