PONOVO SE ČITA OPTUŽNICA: Postupak protiv Miljkovića spojen sa Veljinim

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 17:33

PONOVO SE ČITA OPTUŽNICA: Postupak protiv Miljkovića spojen sa Veljinim

Ovo je šesto pripremno ročište koje se održava u Specijalnom sudu

Branilac optuženog Marka Miljkovića, Gordana Božilović, inače biviši sudija Višeg suda u Beogradu, tražila je da se ispočetka krene sa čitanjem optužnice jer je postupak protiv drugooptuženog Marka Miljkovića spojen sa postupkom protiv Veljka Belivuka i ostalih članova tzv. Belivukovog klana.

Ovo je, podsetimo, šesto pripremno ročište koje se održava u Specijalnom sudu po optužnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja tereti Belivuka i Miljkovića za pet teških ubistava, trgovinu narkoticima, ilegalno posedovanje oružja, silovanje i udruživanje radi izvršenja krivičnih dela.

Ovog puta postupajući tužilac Saša Ivanić stigao je da pročita trećinu optužnice kada je sudsko veće odlučilo da je vreme za pauzu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Belivukovoj grupi, optužnica se opet čita ispočetka

Izvor: Danas, 05.Jul.2022

Na suđenju grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Posebnom odeljenju za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, čitanje optužnice počelo je ispočetka, jer je predmet Miljković spojen sa ostalima. Ovo je treći put da se optužnica čita ispočetka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.