PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Evo zašto se ni ovog puta neće pojaviti u sudnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:59

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Evo zašto se ni ovog puta neće pojaviti u sudnici

Neće se pojaviti na sudu.
Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je okrivljen za više silovanja i polnih uznemiravanja trebalo je da se nastavi sutra, ali se on u sudu neće pojaviti zbog lošeg zdravstvenog stanja.
Naime, Aleksić nije došao ni na prošlo suđenje. Njegov branilac Zoran Jakovljević tada je rekao da Aleksić nije došao zbog zdravstvenih problema i rekao da je Aleksić u proteklom periodu imao dve intervencije.
- Odbrana je i ranije ukazivala na komplikacije. Imao je dve teške hirurške intervencije, poslednja je bila 12. januara. Sudu prilažem lekarski izveštaj koji sublimira sve što je do sada urađeno. Ne bih spominjao dijagnoze, ali postoji objektovna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.