PONOVO NATPROSEČNO TOPLO! Temperatura se ne SMANJUJE, pripremite se za još jedan SUNČANI dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 07:46

PONOVO NATPROSEČNO TOPLO! Temperatura se ne SMANJUJE, pripremite se za još jedan SUNČANI dan

Očekuje nas lep dan

U Srbiji će danas biti natprosečno toplo i vetrovito, sa temperaturama od četiri do 20 stepeni, posebno u košavskom području i planinskim predelima.

U Beogradu danas će biti malo do umereno oblačno, natprosečno toplo i suvo vreme, uz umeren do jak jugoistočni vetar, dok će temperature biti između devet i 20 stepeni.

U sledećih sedam dana očekuje se nastavak toplog vremena za ovaj period godine, sa temperaturama uglavnom između 15 i 20 stepeni. Međutim, u košavskom području i planinskim predelima biće vetrovito, s umerenim do jakim, ponekad čak i olujnim južnim i jugoistočnim vetrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROLEĆE U FEBRUARU NE PRESTAJE Danas do 20 stepeni, ali preti nam snažan OLUJNI VETAR: Evo šta nas čeka u narednim danima

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Danas će u Srbiji duvati slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima i jak vetar, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.