PONOVO NAPADI na porodicu Vučić! Ovo je NAJNOVIJA LAŽ kojom opozicija napada predsednikovog brata Andreja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NAPADI na porodicu Vučić! Ovo je NAJNOVIJA LAŽ kojom opozicija napada predsednikovog brata Andreja!

Bave se isključivo mržnjom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Liderčići raspale srpske opozicije, koji na sav glas, i u zemlji i u inostranstvu, kukaju kako su ugroženi od strane aktuelne vlasti, ne bave se ni sa čim drugim osim mržnjom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ne ustručavajući se pri tom da mučki napadaju i članove njegove porodice.

Poslednji u nizu napada na Vučića i njegovu porodicu započeo je bivši lider DS Bojan Pajtić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek koji se bahati po hrvatskim Brionima odbijajući da otkrije odakle mu pare za to.

Pajtić je danas na Tviteru preneo tekst Milovana Brkića, vlasnika opskurnog "Tabloida" poznatog po tome što je više puta direktno pozivao na ubistvo predsednika Vučića i širio bestidne laži o njemu i članovima njegove porodice.

Opsednut mržnjom prema Vučiću, Pajtić prenosi Brkićevu izmišljotinu kako je navodno brat predsednika Srbije Andrej Vučić, ni manje ni više, reketirao uglednog subotičkog biznismena i vlasnika restorana "Boss" Lajoša Čakanja.

U tom opskurnom tekstu navodi se da je čak i premijer Mađarske Viktor Orban morao da reaguje i navodno pozvao Vučića kako bi zaštitio biznismena.

Naravno, reč je o još jednoj gnusnoj Brkićevoj laži, što u izjavi za Informer potvrđuje lično vlasnik restorana "Boss" gospodin Lajoš Čakanj, koji je ni kriv ni dužan postao žrtva bolesnih izmišljotina.

- Ja gospodina Andreja Vučića ne poznajem. On nikad nije bio u mom restoranu, niti sam ga ja ikada u životu video. Sve te priče su izmišljotine - rekao je Lajoš Čakanj, jasno demantujući izmišljotinu o navodnom reketiranju od strane Andreja Vučića.

To što je reč o dokazanoj budalaštini i izmišljotini ne smeta Pajtiću Brionskom da je koristi u napadima patološke mržnje prema Vučiću.

Da njemu i ostalim opozicionim liderčićima neko tako nešto uradio, kukali bi do Strazbura, a Vučić ćuti i trpi već godinama.

Na sreću, građani Srbije jasno vide i ko je kakav i ko šta radi, što jasno pokazuju rezultati izbora u prethodnih nekoliko godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.