PONOSAN SAM KOLIKO SU SPREMNI DA BRANE SVOJ GRAD I SUGRAĐANE Vučević odao priznanje vatrogascima i uputio važan APEL

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 20:54

"PONOSAN SAM KOLIKO SU SPREMNI DA BRANE SVOJ GRAD I SUGRAĐANE" Vučević odao priznanje vatrogascima i uputio važan APEL

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio je vatrogasce koji su na teritoriji Grada danas gasili više požara, ali i apelovao na sugrađane.

- Samo u ovom danu su naši vatrogasci ugasili više požara na teritoriji Novog Sada i zaista sam ponosan koliko su predani i u svakom trenutku spremni da brane svoj grad i sugrađane. Ipak, molim sve da paze kad se nalaze u prirodi, vatra se brzo rasplamsa, a to je velika opasnost po sve nas. Hajde da pazimo, da čuvamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe i samim tim one koji čuvaju nas – hrabre vatrogasce - stoji na zvaničnom Instagram profilu gradonačelnika.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Da podsetimo, danas je između ostalog izbio veliki požar na niskom rastinju i to u blizini industrijske zone i rafinerije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.