PONOSAN NA NAŠU SRBIJU, NA TO ŠTO SMO IZGRADILI: Predsednik Vučić objavio snimak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 21:13

PONOSAN NA NAŠU SRBIJU, NA TO ŠTO SMO IZGRADILI: Predsednik Vučić objavio snimak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom Instagram profilu objavio video-snimak, na kome se vidi auto-put Ruma- Šabac.

Novi auto-put, sa mostom preko Save, je završen, i biće svečano otvoren sutra, 14. oktobra. Tim povodom predsednik je objavio:

- Ponosan sam na našu Srbiju, ponosan na to što smo izgradili.

Za samo dve godine, izgrađen je auto-put Ruma – Šabac sredstvima iz budžeta Republike Srbije. Izgradnja auto-puta Ruma-Šabac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i brze saobraćajnice Šabac-Loznica jedan je od prioritetnih zadataka u drumskom transportu, s obzirom da je reč o projektu koji je važan za razvoj i povezivanje Srema, Mačve i zapadne Srbije i Vojvodine, ali i ovog dela Srbije sa regionom, pre svega sa BiH.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autoput Ruma-Šabac spreman za otvaranje! Dug 22km, jedan most i nadvožnjak

Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 07:31

Svečano otvaranje novog auto-puta Ruma-Šabac planirano je za sutra, a ovaj značajan infrastrukturni projekat završen je posle samo dve godine i finansiran je iz budžeta Republike Srbije.

Nastavak na Blic...

Vučić: Srbija ima 946km auto-puteva, a gradimo još 461km. Najavljena izgradnja Osmeha Vojvodine i saobraćajnice Beograd-Zrenjanin-Novi Sad (FOTO i VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Okt.2023

RUMA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je zajedno sa najvišim predstavnicima Vlade Republike Srbije prezentaciji projekta auto-puta Ruma – Šabac sa mostom preko Save. Auto-put je sagrađen sredstvima Republike Srbije što pokazuje koliko je jaka naša država.  Danas u 18.00...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.