PONOŠ JE PO STRANIM AMBASADAMA OGOVARAO RUKOVODSTVO SRBIJE! Šutanovac otkrio šokantne detalje o Đilasovom kandidatu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 23:50

PONOŠ JE PO STRANIM AMBASADAMA OGOVARAO RUKOVODSTVO SRBIJE! Šutanovac otkrio šokantne detalje o Đilasovom kandidatu (VIDEO)

Šutanovac otrkio da je imao sukob sa Ponošem

Bivši ministar odbrane Republike Srbije Dragan Šutanovac, gostujući u jednoj emisiji, govorio je o Đilasovom predsedničkom kandidatu i otkrio da je imao ozbiljan sukob sa njim.

- Imao sam ozbiljan sukob sa Ponošem! Izneo je niz laži! Radio je stvari koje su nedopustive za nekog ko nosi uniformu! Išao je po ambasadama i ogovarao mene i predsednika Republike!

PONOŠ PO STRANIM AMBASADAMA OGOVARAO RUKOVODSTVO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SRBIJE

Šutanovac o Đilasovom kandidatu Ponošu:

"Imao sam ozbiljan sukob sa Ponošem! Izneo je niz LAŽI! RADIO JE STVARI KOJE SU NEDOPUSTIVE ZA NEKOG KO NOSI UNIFORMU! Išao je po ambasadama i ogovarao mene i predsednika Republike!" pic.twitter.com/lQC45qBfer

— Detektor laži (@LaziDetektor) January 28, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.