PONOĆNA ŽURKA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOĆNA ŽURKA

Novosadska publika do zore pevala sa Harisom Džinovićem

Rado viđen gost i veliki mag dobrog provoda Haris Džinović uspeo je u petak uveče da još jednim nastupom pred razdraganom publikom potvrdi reputaciju neprikosnovenog pevača koji svojim repertoarom može satima da drži publiku na nogama. Harisovo gostovanje u novosadskoj "MB pivnici" počelo je sa malim zakašnjenjem, ali publika je strpljivo čekala njegov izlazak na scenu. Na samom početku predgrupa Akapulko bend odsvirala je kompletan repertoar narodne estrade.

Popularni Sarajlija je otpevao pesme koje već ulaze u repertoar antologijskih. Na rastanku je obećao svojim obožavaocima da neće proći mnogo vremena do ponovnog susreta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.