Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2023, 06:30

„PONAŠA SE kao da je OSVOJILA NOBELOVU NAGRADU!“ Majka zadrugarke oplela po Anđeli Đuričić

Vladimir Miljanić
|

petak 10. februar 2023. 23:21h


Komentarišući odnos svoje ćerke Aleksandre Nikolić i zadrugara Zvezdana Slavnića, Slovenka Lunis nije poštedela ni rijaliti zvezdu Anđelu Đuričić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anđela Đuričić Screenshot/Tv Purple • Tv Purple / screenshot


– Ja se nadam u dragog gospoda Boga da se to da ona izabere Zvezdana neće dogoditi. Bila sa Filipom, ne bila, znam da će da bude teško ako se desi kao i prošli put, da će to teško da podnese. Nemam ništa protiv Zvezdana, ali smatram da joj to nije potrebno i da treba sama da bude like kraja rijalitija – istakla je Slovenka.
– Mislim da joj niko nije potreban. Sad ću ja vama da kažem, ja sam pratila to i ne ponovilo se to dabogda nikada više. Bila je jako uplašena tada, tako da, to se desilo poslednji dan te izolacije. Nisu se poljubili, pričali su, to je bilo tada kada je pitao da je zagrli, pa mu je ona rekla: „Pa ajde, zagrli me“.
Slovenka Lunis (Foto: Screenshot TV Purple)
– Hvala Bogu na tome se i završilo, što se mene tiče, ni njemu nije lako u njegovoj glavi. Vidim da ne zna šta će sam sa sobom, tako da, šta će biti, kako će biti, to je veliki znak pitanja. Kako on bude posložio u svojoj glavi, tako će i biti. Ne vidim da se ona njemu dopala, to je bilo nešto čisto da pokuša, pa ako prođe, možda i zaboravi tu Anđelu, odakle ja znam – dodala je gospođa Lunis.
Slovenka Lunise (Foto: Screenshot TV Purple)
– Vidim Anđelino ponašanje, ponaša se kao da je devojka osvojila Nobelovu nagradu, a ne kao da je uradila ono što je uradila. Mora devojka malo da se spusti na zemlju, neke stvari mi nisu jasne, ali dobro, Bože moj – zaključila je Aleksandrina majka koja je, sa druge strane, nedavno zapanjila mnoge tako što je poslala čestitku jezivog sadržaja upućenu zadrugarki Mariji Kulić, zbog čega su je osudili mnogi.
(TV Crimson)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.