PONAĐENA DVA LJUDSKA SKELETA U STANU: Za jednim je tragala  srpska policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 18:25

PONAĐENA DVA LJUDSKA SKELETA U STANU: Za jednim je tragala srpska policija

Horor u Igalu.

Crnogorska policija pronašla je dva ljudska skeleta u stanu u Igalu, od kojih je za jedan utvrđeno da pripada muškarcu kojeg je policija Srbije prijavila kao nestalu.

Jedan od skeleta bio je u fazi mumifikacije i neprepoznatljivog oblika, sa ostacima kostiju, saopšteno je iz PU Herceg Novi.

Radnik gradskog komunalnog preduzeća uklonio je mumificirani skelet za koji je kasnije utvrđeno da se radi o traženom licu.

- Policijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << službenicima Regionalnog centra bezbednosti 'Jug', Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, prijavljeno je 12. januara od strane jednog javnog izvršitelja da su prilikom uvođenja u posed kupca u stan u Igalu pronašli skelet nepoznate osobe, a zatim i još jedan skelet koji je bio u fazi mumifikacije, neprepoznatljivog oblika, sa ostacima kostiju- saopšteno je.

Na licu mesta izvršen je uviđaj na kojem je medicinski radnik Hitne pomoći konstatovao smrt u odnosu na jedan skelet, koji je nakon izvršenog uviđaja, po nalogu višeg državnog tužioca, izuzet sa lica mesta, dok je mumificirane ostatke drugog skeleta uklonio i premestio radnik pogrebnog preduzeća.

Nakon što su identifikovani posmrtni ostaci lica koje je MUP Srbije ranije prijavio kao nestalo, policijski službenici su preduzeli dalje istražne mere i radnje u odnosu na drugo lice za koje je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je srodnik muškarca, navodi se u saopštenju.

Posle analize celokupnog događaja i vršenja uviđaja policijski službenici zaključili su da je radnik gradskog komunalnog preduzeća uklonio mumificirani skelet.

Policija je detaljno pretražila deponiju i pronašla posmrtne ostatke skeleta u istom stanju pa je skelet po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu dostavljen na vršenje sudsko-medicinske obdukcije, navodi se.

Izvor:Srbija Danas/021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.