POMOĆ IZ BAHREINA STIGLA U SRBIJU! Brnabić: Najveća pojedinačna donacija od početka pandemije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 09:54

POMOĆ IZ BAHREINA STIGLA U SRBIJU! Brnabić: Najveća pojedinačna donacija od početka pandemije (VIDEO)

U toku je doček aviona sa donacijom Bahreina za borbu protiv koronavirusa.

Dočeku donacije iz Bahreina prisustvuje i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

U avionu se nalazi medicinski potrošni materijal. Avion "Er Srbija" na aerodromu "Nikola Tesla" dočekala je premijerka Ana Brnabić.

Bahrein je donirao medicinsku zaštitnu opremu za borbu protiv virusa korona i to je jedna od najvećih pojedinačnih donacija od početka pandemije.

Kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brnabićeva, predsednik Vučić se 24. novembra čuo sa kraljem Bahreina i da je ovo zemlja sa izuzetno važnim geo-strateškim uticajem i d aćemo s etruditi da predano radimo na uspostavljanju što boljih odnosa sa ovom zemljom.

- Bahrein je donirao medicinsku zaštitnu opremu za borbu protiv virusa korona i to je jedna od najvećih pojedinačnih donacija od početka pandemije - rekla je Brnabić i dodala da je u ovoj donaciji našoj zemlji donirano, između, ostalog i 20 respiratora.

-Vlada Srbije će raditi na unapređenju odnosa sa kraljevinom Bahrein - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.