POMIŠLJALA SAM DA PREKRATIM SEBI MUKE Grupa maskiranih muškaraca upala je u njen stan, usledilo je 20 SATI TORTURE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POMIŠLJALA SAM DA PREKRATIM SEBI MUKE" Grupa maskiranih muškaraca upala je u njen stan, usledilo je 20 SATI TORTURE

Mlada Irkinja podelila je na društvenim mrežama zastrašujuće iskustvo koje je doživela kad je grupa maskiranih muškaraca upala u njen stan.

Iv Rajan iz Portmarnoka kaže da su joj kriminalci držali noževe pod grlom i šrafcigere pred očima, dok su tražili nakit i novac u njenoj kući. Na kraju su je zaključali u kupatilu, gde ju je tek 20 sati kasnije našla jedna rođaka. Dok je bespomoćno ležala na podu u kupatilu, Iv je čak pomišljala da "prekrati sebi muke". Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vrištala i lupala o vrata, jer joj je baka bila u susednoj prostoriji.

U postu, koji je objavila na društvenim mrežama, Iv je napisala: "Popela sam se uz stepenice i zatekla šestoricu muškaraca s fantomkama. Gurnuli su mi noževe pod grlo i šrafcigere ispred očiju. Polili su me izbeljivačem i pitali gde su nakit i novac. U životu se nisam toliko uplašila".

Preklinjala ih je da ne povrede njenu baku, koja je bila u susednoj sobi, a oni su je uhvatili za kosu i odvukli u malo kupatilo pored spavaće sobe, "koje nema prozor", gde su je "zaključali i odneli ključ".

Young Dublin woman doused in bleach and locked in her own bathroom for 20 hours by masked thugs thought about 'ending it all'https://t.co/d9xqifPZyz

— DublinLive (@DublinLive) January 13, 2020

Razbojnici su odneli njen mobilni ajfon XS tako da nije mogla da pozove pomoć, a njena dementna i zbunjena baka nije mogla da pozove pomoć, jer nije umela da upotrebi telefon.

- Pisala sam poruke maskarom i gurala ih ispod vrata kako bi je podsetila kako se koristi telefon, ali uzalud. Bila sam zaključana u ledenom toaletu 20 sati. Moji siroti psi su poludeli - napisala je Iv.

Negde oko 14.00 h sledećeg dana slučajno je navratila njena tetka, koja je čula vrištanje i videla da je cela kuća ispreturana. Ona je pozvala policiju.

- Moj komšija Piter je došao i razvalio vrata. Bio je to najbolji trenutak u mom životu. Toliko sam zahvalna što nisu dirali baku i povredili pse - kaže Iv i dodaje da se posle provale više nikad neće osećati potpuno bezbedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.