POMIRIO SE SA BOLEŠĆU: Tom Henks ima dijabetes tip dva

Izvor: Kurir, 08.Okt.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRIO SE SA BOLEŠĆU: Tom Henks ima dijabetes tip dva

Tom Henks boluje od dijabetesa tipa dva. Posle 21 godinu od kako se bori sa simptomima dobio je dijagnozu, ali nije zabrinut i ne želi ništa da preduzme.

"Bio sam kod lekara i rekao mi je: "Znate onaj povišeni šećer koji imate u krvi od svoje 36. godine. E pa, diplomirali ste, gospodine, imate dijabetes tipa 2", otkrio je glumac.

Lekari su mu zatim preporučili da smrša kako bi bolest nestala, ali Tom ne prihvata savete lekara i jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neće da smrša.

"Doktor mi je rekao da će dijabetes sasvim nestati ako se vratim na kilažu koju sam imao u srednjoj školu, ali sam mu ja na to samo rekao da dijabetes neće nestati", rekao je glumac i priznao da jednostavno ne može da se podvrgne strogim dijetama, pa će prihvatiti činjenicu da živi sa dijabetesom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tom Henks ne želi da izleči bolest!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2013

Tomu Henksu je konstatovan dijabetes tipa dva, ali on ne želi da se izleči...Naime, Tom je gostovao u jednoj emisiji i ovom prilikom otkrio od čega boluje:-"Bio sam kod lekara i rekao mi je: "Znate onaj povišeni šećer koji imate u krvi od svoje 36. godine. E pa, diplomirali ste gospodine, imate...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.