POMAŽE POPLAVLJENE: Stefan Milenković svira u Beogradu

Izvor: Kurir, 05.Jun.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAŽE POPLAVLJENE: Stefan Milenković svira u Beogradu

Violinista će sav prihod od nastupa proslediti ugroženim područjima

Stiže u Srbiju da pomogne.

Proslavljeni srpski violinista Stefan Milenković, koji već godinama živi u SAD, zakazao je koncert 10. juna u Sava centru.

Ovaj nastup virtouza biće humanitarnog karaktera, a sav prihod doniraće za pomoć ugroženim područjima na Balkanu posle katastrofalnih poplava. Stefan je planirao da održi četiri nastupa ovog karaktera, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milenković pre Beograda svirati u Čikagu i Njujorku, a posle srpske prestonice putuje u Toronto, gde će pokušati da sakupi što više novca.

- Mnogo mi je teško što nisam u Srbiji. Najradije bih bio u nekom gumenjaku i pomagao - poručio je violinista na svojoj Fejsbuk stranici, i pozvao najširu svetsku javnost da ne ignoriše situaciju na Balkanu posle nedavnih poplava.

Stefan je apelovao na ljude da ostanu složni i sad kad su poplave prošle:

- Ja ću se boriti na svoj način - violinom. Biće potrebna ogromna pomoć da se život u ugroženim područjima vrati u normalu. Uz vas sam - napisao je muzičar.

(M. C.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.