POMAHNITAO I UBIO JE, KRVAV IŠAO ULICOM Detalji brutalnog ubistva u Pančevu: Monstrum nasrnuo na još jednu ženu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 21:05

"POMAHNITAO I UBIO JE, KRVAV IŠAO ULICOM" Detalji brutalnog ubistva u Pančevu: Monstrum nasrnuo na još jednu ženu?

Kako navode očevici, osumnjičeni muškarac bio je problematičan i "pomahnitao".

U pančevačkom naselju Margita danas je došlo do teškog ubistva kada je muškarac (64) usmrtio nožem staricu (77) zbog komšijskih razmirica. 

Kako se saznaje sa lica mesta od jednog od komšija do svađe je došlo zbog spora oko investitora.

- Zato je on pomahnitao i ubio je. Nesuglasice oko dogovora sa investitorom. On je došao do njene kuće nožem, napao je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krvav išao ulicom, hteo da napadne još jednu ženu ali je pobegla - tvrdi sagovornik Telegrafa.

Kako navode očevici, osumnjičeni muškarac bio je problematičan i "pomahnitao". Žrtva nije živela sama, već je imala i unuke.

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza.

Podsetimo, ovo je drugo ubistvo koje se tokom protekla 24 sata dogodilo u Srbiji. Muškarac (46) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku (56).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.