POLJUBIO VRATA: Go šetao hotelom

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLJUBIO VRATA: Go šetao hotelom

Jedan muškarac potpuno go izašao iz hotelske sobe na hodnik, a vrata su se za njim sama zatvorila

Jedan muškarac potpuno go je izašao iz hotelske sobe, a vrata su se za njim sama zatvorila tako da je ostao kao od majke rođene nasred hodnika. A zašto je izašao go iz sobe to nikome nije jasno.

Nakon što je shvatio kakvu je glupost napravio, odlučio je da ode do recepcije po drugi ključ, ali takav nije mogao da prože neopaženo. Svoj ponos >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je krio svojim rukama ali to mu je bila slaba zaštita.

U liftu je uplašio majku sa detetom, koja je odmah detetu pokrila oči da ne gleda egzibicionistu.

Tu nije bio kraj njegove agonije, kada je napokon stigao do recepcije da zatraži rezervni ključ, recepcionar mu je tražio ličnu kartu, koju on, naravno, nije imao.

Na njegovu žalost, snimak sa sigurnosne kamere je odmah objavljen na Jutjubu i tako je postao poznat širom sveta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.