Nikad ovo ne radite u hotelu!

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad ovo ne radite u hotelu!

Muškarac go izašao iz hotelske sobe da ostavi poslužavnik, ali je zaboravio da ponese i ključ…

Za video kojem se cerekaju stotine hiljada ljudi širom sveta zaslužan je neimenovani muškrac koji sigurno ni sam ne može da veruje šta mu se desilo. U želji da ga osoblje ujutro ne uznemirava iz sobe je izašao go da odloži poslužavnik sa tanjirima, a vrata sobe su se automatski zaključala...

Dva tanjira su mu poslužila da sakrije "prednju i zadnju stranu", a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onda je tako "odeven" ušao u lift u kojem je bila žena sa detetom... Očigledno posramljen prošetao je krcatim foajeom do recepcije.

Međutim, ni tu nije bilo kraja njegovim mukama jer su mu tražili da pokaže ličnu ili vozačku...

"Kako da vam pokažem vozačku kada sam go", besneo je on dok su ga gosti fotografisali i rukama prekrivali lice da ne prasnu u smeh.

Pogledajte.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.