Izvor: B92, 03.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POLITIKA": "ZAPUSENOG NOSA PRODJITE KRAJ DOS-A"

Lideri stranaka clanica Demokratske opozicije Srbije, na ciji je racun iznet niz teskih kvalifikacija i uvreda u danasnjoj "Politici", ocenili su da je to dokaz straha i panike koji su zahvatili vlast pred septembarske izbore. U tekstu naslovljenom "Zapusenog nosa prodjite kraj DOS-a", list je optuzio ovaj opozicioni blok da zeli da "pusti zemlju da po NATO stazama klizi u ponor", a u opisivanju lidera pominju se termini "cvetak zanovetak", "smokljav i nikakav", "doktori davno prevazidjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nauka", "kucici".

Predsednik Demokratske alternative Nebojsa Covic, koji je svrstan u grupu "Otpustenih cinovnika Velikog Sefa", podsetio je da je opozicija najavljivala "najprljaviju" kampanju vlasti do sada i ocenio da je tekst u "Politici", "po reci, stilu i delu proizvod kuhinje gospodje Mire Markovic". "Sve sto pise o ljudima govori o njoj samoj i njenom muzu", rekao je Covic, prenosi Beta. Prema njegovim recima, taj tekst i slicni napadi su proizvod straha, jer SPS svakog cetvrtka sprovodi istrazivanja javnog mnenja i ona im ukazuju da ce izgubiti izbore. Predsednik Demokratske stranke i sef kampanje DOS-a Zoran Djindjic je tekst u "Politici" oznacio kao "prvi dokaz da se vlastima blizi poraz".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.