POLITIČKI POTRES U HRVATSKOJ: Državni tužilac podneo ostavku jer je utvrđeno da je MASON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIČKI POTRES U HRVATSKOJ: Državni tužilac podneo ostavku jer je utvrđeno da je MASON!

Hrvatski glavni državni tužilac Dražen Jelenić podneo je danas ostavku.

Odluka o ostavci objavljena je na stranicama DORH-a.

Jelenić je još jutros rekao kako o ostavci ne razmišlja, te nije želeo otkriti novinarima o čemu je razgovarao sa ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem.

On je nakon objave nedeljnika "Nacional" priznao da je od 2018. godine član masonskog udruženja Veliki Orijent Hrvatske, ali smatra da time nije naštetio ugledu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Državnog tužilaštva, jer je svoj posao radio zakonito. Izjavio je da ne razmišlja o ostavci zbog toga što je član masonske lože, jer se radi o zakonito osnovanom udruženju, koje se "zalaže za napredak u društvu".

Ali, nakon što se sastao uži kabinet u Vladi, ministar Bošnjaković najavio je kako će Vlada smeniti Jelenića ukoliko on sam ne podnese ostavku. Isto je potvrdio i premijer Andrej Plenković, koji je, praktično, dao ultimatum Jeleniću - ili neka sam podnese ostavku ili će ga sutra smeniti Vlada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.