POLICIJSKO VOZILO UDARILO DEČAKA: Pao na šoferšajbnu, pa na asfalt, Hitna pomoć munjevito reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:14

POLICIJSKO VOZILO UDARILO DEČAKA: Pao na šoferšajbnu, pa na asfalt, Hitna pomoć munjevito reagovala

Nesreća se dogodila na uglu ulica Filipa Višnjića i Miloša Crnjanskog

Ispred Vatrogasnog doma, u ulici Miloša Crnjanskog u centru Modriče, dogodila se saobraćajna nesreća oko 14 časova, u kojoj je trinaestogodišnji dečak izleteo na biciklu iz Ulice Filipa Višnjića ispred policijskog vozila koje se kretalo Ulicom Miloša Crnjanskog.

I pored pokušaja skretanja udesno na trotoar, policajci nisu uspeli da izbegnu dečaka na biciklu. Kako se nezvanično saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biciklista je pao na šoferšajbnu automobila, a zatim na zemlju. Sa tim dečakom bio je još jedan na biciklu, ali je on stao da propusti nekoliko vozila koja su se u tom času kretla tom ulicom.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovali su policijski službenik Policijske stanice Modriča K. Ž. sa službenim vozilom marke "pežo" i maloletni biciklista iz Modriče. U ovoj nesreći biciklista je zadobio telesne povrede i isti je posle ukazane lekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča upućen na dalje pretrage u dobojsku bolnicu - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni dečak je na sreću zadobio lakše telesne povrede, a kako kažu iz dobojske bolnice, dečak je iščašio nogu na koju je stavljena longeta, ali je dobro da nema nekih lomova.

Uviđaj o ovoj sabraćajnoj nesreći izvršili su pripadnici Policijske stanice Modriča, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.