POLICIJSKA AKCIJA U BEOGRADU: Uhapšeni zbog ubistva u Nani bili u bentliju koji se zakucao u Vučićevu kolonu

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJSKA AKCIJA U BEOGRADU: Uhapšeni zbog ubistva u Nani bili u bentliju koji se zakucao u Vučićevu kolonu

Pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas će biti saslušani osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Savkovića (27) u nedelju uveče u klubu "Nana" na Senjaku, kada je ranjen i Adija Iseinović (29).
Među osumnjičenima su dva mladića koji su 1. septembra bili u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi i protiv kojih se zbog toga vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << postupak za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
Policija je danas uhapsila Nedeljka Grbovića (46) zbog sumnje da je ubio Savkovića, dok je prethodno uhapsila i Stevana Dukića (22), Stefana Šapurića (24), Miloša Lukovca (29) i Miloša Tančeva (22).
Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.
U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u nedelju oko pet sati ujutru ubijen je Savkovic, dok je Iseinović ranjen. Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.
Dukić i Tančev su bili u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vucica, 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović koji je prošlog meseca uhapšen zbog dilovanja droge i nalazi se u pritvoru.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.