POLICIJSKA AKCIJA GNEV U PANČEVU: Uhapšene dve osobe, pronađen kokain i saksije sa stabljikama kanabisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 18:04

POLICIJSKA AKCIJA "GNEV" U PANČEVU: Uhapšene dve osobe, pronađen kokain i saksije sa stabljikama kanabisa

Krivične prijave biće podnete protiv dva muškarca zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija u Pančevu, u okviru akcije "Gnev", podneće krivične prijave protiv dva muškarca zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu 32.godišnjeg muškarca iz okoline Vršca pronašla oko 200 grama marihuane, 15 saksija sa stabljikama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kanabisa i digitalnu vagicu za precizno merenje, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

U okviru akcije "Gnev", inspektori kriminalističke policije u Pančevu, pronašli su u vozilu 33.godišnjeg muškarca iz okoline grada oko 13 grama kokaina, sakrivenog u kaseti ispod sedišta vozača.

Krivične prijave biće podnete po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.