POLICIJA ZATEKLA ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR U STANU: Otkrili detalje porodičnog nasilja na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 19:55

POLICIJA ZATEKLA ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR U STANU: Otkrili detalje porodičnog nasilja na Zvezdari

Policija je zatekla devojku sa vidnim povredama, a ona je tada rekla kako već mesecima trpi nasilje.

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tuzilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Zvedara zadržan je osumnjičeni (25) u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvšrio krivično delo Nasilje u porodici u odnosu na oštećenu nevenčanu suprugu i zajedničko maloletno dete.

Naime, danas je oštećena pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od nevenčanog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruga iskoristivši priliku dok on nije bio u stanu.

Izlaskom na lice mesta patrola je zatekla oštećenu sa vidnim povredama, kada je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da njen nevenčani suprug zlostavlja nju i njihovo zajedničko dete - bebu staru svega šest meseci.

Tužilac je naložio da se izvrše svi neophodni medicinaki pregledi majke i deteta, a radi utvđivanja vrste i težine zadobijenih povreda.

Kako Telegraf.rs saznaje, u roku od 48 sati osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti ispitana i devojka, i pribaviće se ostali neophodni materijalni dokazi.

Kako se ranije pisali, devojka je trenutno na lekarskim pregledima, a brigu o detetu preuzeli su Milan Dinčić i njegova supruga Jelena.

Kako je Jelena rekla za Telegraf  devojka je duže vreme trpela nasilje.

- Devojka je mesecima trpela. Ali, nema gde da ode, pa je ćutala. Međutim, noćas je situacija eskalirala. Ja sam videla da dete već par dana ima povrede. Pitam šta joj je, kaže: "Ma, ništa, ogrebala sam ga". Međutim, nakon onog noćas, sačekala je da ode na posao i otišla da ga prijavi za nasilje - rekla je Jelena Dinčić za Telegraf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASILNIK SA ZVEZDARE OSUMNJIČEN I ZA SILOVANJE SUPRUGE Više javno tužilaštvo preuzelo slučaj jezivog porodičnog nasilja

Izvor: Blic, 02.Jun.2023

Vše javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je krivično gonjenje od Prvog osnovnog tužilaštva protiv osumnjičenog V. M. zbog sumnje da je pored krivičnog dela nasilje u porodici izvršio i krivično delo silovanje.

Nastavak na Blic...

Svi detalji porodičnog nasilja na Zvezdari: Žena pozvala policiju dok muž nije bio u stanu, beba imala hematom

Izvor: 24sedam.rs, 02.Jun.2023

Po dolasku na lice mesta, patrola je zatekla oštećenu sa vidljivim povredama, za koju je izjavila da već duže vreme trpi nasilje

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.