POLICIJA ZATEKLA HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Devojčica (10) pronađena mrtva, uhapšena majka deteta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:00

POLICIJA ZATEKLA HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Devojčica (10) pronađena mrtva, uhapšena majka deteta! (VIDEO)

Užasan prizor

Policija je pronašla telo devojčice u porodičnoj kući nakon što socijalni radnik i policija nisu uspeli da dobiju odgovor kucajući na vrata.

Potom je privedena devojčicina majka, koja se danas pojavila na sudu, jer je osumnjičena za ubistvo svoje desetogodišnje ćerke koja je pronađena mrtva u kući. Šai Kang je pronađena na imanju u Rovlej Regisu u Vest Midlandsu, u ponedeljak.

Devojčicina majka Džaskirat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaur danas se pojavila na sudu u Vulvertemptonu kao osumnjičena za ubistvo. Ova 33-godišnjakinja, koja se takođe zove Džasmin Kang, govorila je samo kako bi potvrdila svoj identitet tokom kratkog saslušanja.

Nije se izjasnila o krivici i njoj je određen pritvor, a sledeće pojavljivanje pred istim sudom zakazano je za 22. april. Užas se dogodio kada je policija pozvana u kuću nakon što službenik socijalne zaštite nije mogao da dobije odgovor.

Šejin uzrok smrti nije potvrđen, a obdukcija će biti obavljena u dogledno vreme. Svi odaju počast devojčici, koja je bila učenik osnovne škole Brikhaus.

- Šej je bila bistro, srećno dete koje je volelo da se druži i koje je bilo voljeno od svih i svima će veoma nedostajati. Škola je srce zajednice i već smo počeli da radimo sa našom decom i osobljem kako bismo im pružili podršku nakon ove užasne tragedije.

Šejina kuma Kejli Kolkla je takođe ispričala o svom bolu tokom odavanja počasti.

- Nedostajaćeš mi, devojčice. Srce me boli. Nisam sigurna kako se osećam. Osećam se bolesno, ukočeno, ljuto i nemoćno. Potpuno mi je slomljeno srce. Tako mi je žao, devojčice. Zauvek ćeš mi nedostajati, ali zapamti da ti donosim pravdu.

Izvor: Srbija Danas/The Sun/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.