POLICIJA ZATEKLA HOROR SCENU U ŠUMI: Dečko i devojka izvršili stravično samobustvio - poruka koju su ispisali na drvetu šokirala javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 14:40

POLICIJA ZATEKLA HOROR SCENU U ŠUMI: Dečko i devojka izvršili stravično samobustvio - poruka koju su ispisali na drvetu šokirala javnost

Mladi par u Engleskoj izvršio dvostruko samoubistvo.

Mladi par pronađen obešen o isto drvo, na drvetu je sprejom bilo ispisano "ka večnosti".

 Tela Čarlija Eklstona (19) i Zaige Graveniksa (20) otkrio je policijski pas u zabačenom delu šume u Šenliju u Hertfordširu ujutru 5. novembra 2017-te godine.

Par, koji je nestao na Noć veštica, praćen je Zaiginim mobilnim telefonom do tog područja, kako objavljuje saslušanje u Hetfildu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zaigina ruka je obuhvatila Čarlijevo rame, a pored su bile emotivne poruke sa natpisima " u susret večnosti" i "zauvek" naslikane sprejom u obliku srca.

Kupili su farbu i konopac pre nego što ih je taksi ostavio u blizini šume.

Obdukcijom je utvrđeno da su umrli od gušenja.

U njihovim telima pronađeni su tragovi kanabisa i kokaina.

U izjavi koja je pročitana starijem mrtvozorniku iz Hertfordšira Džefriju Salivanu, Čarlijeva majka je izjavila: - Živeli su zajedno, umrli zajedno i na njihov zahtev i sahranjeni zajedno. 

Dodala je još i da se Čarli borio sa mentalnim zdravljem od dvanaeste godine, pokazivao je često znakove psihoze.

Bio je talentovan muzičar koji je pevao i svirao gitaru u bendu.

Gospođa Eklston je još dodala: - Iako nije imao ljubav prema sebi, obožavao je Zaige.

Zaige je bila talentovana umetnica koja je sanjala da se bavi tetoviranjem.

Zaigi, iz Harpendena, se borila sa anoreksijom i Aspergerovom bolešću, rekla je njena majka Ausma u izjavi.

Studirala je muziku na koledžu u Bedfordu, ali joj je bilo previše loše da bi nastavila.

Dokazi profesorke Hilari Mekalion, koja je ispitivala način na koji su par tretirali stručnjaci za mentalno zdravlje, trebali bi da budu saslušani sutra.

Uviđaj će trajati tri dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.