POLICIJA UŠLA U TRAG NASILNIKU IZ NOVOG SADA - EVO gde se sad nalazi: Najnoviji detalji zlostavljanja deteta - poznato i kad je nastao snimak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 21:02

POLICIJA UŠLA U TRAG NASILNIKU IZ NOVOG SADA - EVO gde se sad nalazi: Najnoviji detalji zlostavljanja deteta - poznato i kad je nastao snimak

Jezivi snimak nasilja nad maloletnim dečakom u Novom Sadu osvanuo je na društvenim mrežama i velikom brzinom izazvao veliku nevericu i osudu javnosti.

Policija je za kratko vreme nakon objave snimka na kojem se vidi nasilje nad dečakom identifikovala napadača i utvrdila sve detalje događaja.

- Snimak nasilja nastao je prošle godine u oktobru, a nasilnik (18) se već nalazi iza rešetaka - saznaje "Blic".

Dela koja mu se stavljaju na teret su prinuda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugrožavanje sigurnosti, nasilje u porodici, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.

Na snimku se vidi kako nepoznata muška osoba udara rukama i nogama dečaka, terajući ga da izgovara rečenicu: "Izvinjavam se svima vama sa Telepa", što ukazuje na lokaciju gde se maltretiranje dogodilo, odnosno na deo grada Novog Sada.

Dečak stoji sabijen u ćošak, klečeći u uglu. Snimajući sve vreme, batinaš ga prvo udara rukama, ne dozvoljavajući mu da završi rečenicu koju ga je naterao da izgovori, a čiji nastavak podrazumeva i ponižavajuću psovku. Zatim, kada nesrećno dete čučne u samoodbrani, tera ga da spusti ruke i šutira ga u glavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.