POLICIJA UHAPSILA LAŽNOG BANKARA: Uveravao ljude da imaju lažne novčanice, ukrao 95.000 kuna

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 20:30

POLICIJA UHAPSILA LAŽNOG BANKARA: Uveravao ljude da imaju lažne novčanice, ukrao 95.000 kuna

Ukupno je oštećene osobe prevario za 95.000 kuna.

Zagrebačka policija uhapsila je lažnog bankara, 35-godišnjaka koji je od šestoro oštećenih tražio da mu predaju "falsifikovane" novčanice i kartice kojima je podizao njihov novac na bankomatima i ukrao im ukupno oko 95.000 kuna (oko 12.700 evra).

Policija je danas saopštila da je nakon kriminalističke istrage podnela prijavu protiv osumnjičenog za pet krivičnih dela prevare i četiri prevare.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tokom januara na području Maksimira, Trešnjevke i Novog Zagreba uverio tri osobe da im, kao bankar, treba da proveri lažne novčanice i bankovne kartice, kojima je podizao njihov novac na bankomatima.

Na isti način, tvrdi policija, on je u januaru na području Trnja i Susedgrada obmanuo još tri osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.