POLICIJA TRAGA ZA DEČAKOM (15)! Maloletnik palio krpe i ubacivao u zgrade u Kotežu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 21:36

POLICIJA TRAGA ZA DEČAKOM (15)! Maloletnik palio krpe i ubacivao u zgrade u Kotežu

Pregledom kamera policijski službenici su utvrdili da je reč o mlađem dečaku i intenzivno rade na njegovoj identifikaciji.

Beogradska policija ustanovila je da iza ubacivanja zapaljenih krpa u nekoliko zgrada u naselju Kotež stoji dečak starosti oko 15 godina i policija intenzivno traga za njim, nezvanično se saznaje.

Policiji je, u prethodnih sedam dana, dva puta prijavljeno da je u nekim zgradama u Kotežu ubačena zapaljena krpa, ali je vatra brzo ugašena i tom prilikom niko nije povređen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICIJSKA POTERA U TOKU: Muškarac prebio i pokušao da siluje tinejdžerku (16) u Kaluđerici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020

Presreo devojčicu i oborio je na zemlju..U Kaluđerici je večeras napadnuta maloletnica M. T. (16).  Na nju je nasrnuo nepoznat muškarac...Naime, manijak je presreo M. T. i oborio je na zemlju...Prema svedočenju maloletnice dodirivao ju je po telu i zadao joj više udaraca...Za nepoznatim muškarcem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.