POLICIJA SRPSKE NA VISINI ZADATKA: Munjevitom reakcijom spasili ženu koja je zapomagala na Drini

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 21:33

POLICIJA SRPSKE NA VISINI ZADATKA: Munjevitom reakcijom spasili ženu koja je zapomagala na Drini

Jedinice su morale da izvedu akciju po veoma nepristupačnom terenu

Policijskoj stanici Bratunac, juče je oko 21,30 časova, prijavljeno je da se u selu Moštanica nadomak Bratunca , u neposrednoj blizini reke Drine, čuje ženski glas koji traži pomoć.

- Po prijavi su odmah postupili policajci PS, koji su u saradnji sa pripadnicima Granične policije BiH i radnicima Doma zdravlja Bratunac, kod Drine, u mestu Moštanice, pronašli šezdesetčetvorogodišnju ženu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju su zbog nepristupačnog terena, nosilima izneli do sanitetskog vozila, odakle je prevezena u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja lekarske pomoći - rekao nam je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Policajci su i ovaj put pokazali visok stepen profesionalizma i spremnost da pruže pomoć svim sugrađanima u bilo kojoj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.