POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE U BORU: Muškarac zatečen sa kratežom u ruci, sumnjiči se da je planirao ubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 16:12

POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE U BORU: Muškarac zatečen sa kratežom u ruci, sumnjiči se da je planirao ubistvo

Policija u Boru lišila je danas slobode D. Đ. (29), iz okoline tog grada, nakon što su ga, sa kratežom u ruci, zatekli u dvorištu tridesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bora.

Organi reda su uhapsili i N. Ž. (44), koji je sedeo u automobilu parkiranom ispred dvorišta, a koji se sumnjiči da je nekoliko dana ranije pretio ubistvom ovom tridesetogodišnjaku.

Sumnja se da su se njih dvojica, oko ponoći, dovezli do kuće oštećenog i da ga je N. Ž. pozvao telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i počeo da mu preti. D. Đ. se sumnjiči da je potom iz automobila uzeo kratež, koji ilegalno poseduje N. Ž, i ušao u dvorište tridesetogodišnjaka. Policija, koja je stigla nekoliko minuta kasnije, zatekla ga je kako stoji u dvorištu sa puškom u ruci i uhapsila ga.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a N. Ž. i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, po nalogu nadležnih tužilaštva, određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dvojica uhapšena zbog pretnji oružjem muškarcu u Boru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021

Brzom i efikasnom akcijom policija u Boru uhapsila je D. Đ. (28) kojeg je zatekla sa kratežom u ruci u dvorištu 30-godišnjeg muškarca iz okoline Bora, a i N.Ž. (42) koji ga je čekao u automobilu parkiranom ispred dvorišta...N.Ž. se sumnjiči i da je nekoliko dana ranije pretio ubistvom ovom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.