POLICIJA SAVLADALA LOPOVA: Uhapšen mladić koji je danima harao gradom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 16:35

POLICIJA SAVLADALA LOPOVA: Uhapšen mladić koji je danima harao gradom

Počiniocu je određen pritvor od 30 dana.

Zrenjaninska policija je uhapsila, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, dvadesetšestogodišnjaka oz ovog grada, zbog sumnje da je počinio četiri krađe. 

Postoji sumnja da je mladić iz Zrenjanina, u četvrtak, 8. februara, ukrao telefon od radnice u jednoj radnji sportske opreme.

Počinioc je ubrzo identifikovan i priveden.

Sumnjiči se i da je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proteklih dana, iz hodnika zgrade u Zrenjaninu ukrao bicikl, iz ekspoziture mobilnog operatera smart sat i još jedan mobilni telefon iz prodavnice.

Protiv mladića je pokrenuta krivična prijava i priveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja, sud mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.