POLICIJA ODMAH UHAPSILA OSUMNJIČENOG: Modričanin obljubio devojčicu (13), štićenicu Doma za nezbrinutu decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022, 00:51

POLICIJA ODMAH UHAPSILA OSUMNJIČENOG: Modričanin obljubio devojčicu (13), štićenicu Doma za nezbrinutu decu

Tužilaštvo je naložilo i da se izvrše potrebna veštačenja s ciljem utvrđivanja i dokazivanja svih okolnosti slučaja.

Modričanin H.E. (25) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 13-godišnju devojčicu iz Banjaluke, štićenicu Doma za nezbrinutu decu. 

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da se H.E. na teret stavlja da je počinio krivično delo obljube sa detetom mlađim od 15 godina u sticaju sa krivičnim delom zadovoljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polnih strasti.

- Delo je počinjeno 26/27. januara ove godine na štetu 13-godišnje devojčice - rekla je portparol OJT Banja Luka Maja Đaković Vidović.

Ona kaže da je osumnjičeni ispitan u tužilaštvu i predmetni tužilac je stavio predlog za određivanje jednomesečnog pritvora.

- Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva osumnjičenog - rekla je Đaković Vidović.

O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banja Luci.

Sa celim slučajem upoznat je i Centar za socijalni rad u Banjaluci, kako bi devojčica dobila adekvatnu pomoć. Zbog zaštite žrtve i osetljivosti predmeta u policiji i tužilaštvu nisu mogli da otkrivaju detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI ŠOKANTNI DETALJI Tužilaštvo 40 dana ćutalo na zlostavljanje štićenice Doma u Banjaluci

Izvor: Blic, 30.Jan.2022

Banjalučko tužilaštvo mesec i po ništa nije poduzimalo protiv portira Doma Rada Vranješević, a koji je osumnjičen da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) štićenicu te ustanove, saznaje Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.